Brekkutun5.jpg
 

Velkommen til det færøske Nationalmuseum. For at give dig en omfattende og mindeværdig oplevelse af den færøske natur, kultur og historie, anbefaler vi at du kombinerer dit besøg med den permanente udstilling og friluftsmuseet.


Permanent udstilling

En rejse gennem Færøernes natur- og kulturhistorie

Den permanente udstilling på det færøske Nationalmuseum tilbyder en oplevelse af Færøernes geologi, botanik, zoologi, arkæologi, folkeliv og historie. Blandt udstillingens kulturelle skatte finder du de originale færøske robåde, den fulde kollektion af de legendariske kirkebøstole fra det 15.århundrede, et udbud af nationale kostumer og interessante fund fra vikingetiden. Du kan ligeledes opleve Færøernes fugleliv og øvrige dyreliv gennem en rejse i naturens og geologiens historie, samt få en forståelse af øernes vulkanske oprindelse.

Åbningstider >

Find vej >


Friluftsmuseum

Hoyvíksgarður

Bondegården, Hoyvíksgarður, ligger i en smuk grøn dal lige udenfor Tórshavn og er placeret i kort gåafstand fra Nationalmuseets centrale udstillingshal. Her kan du opleve en gammel færøsk gård med dets huse, stalde og omgivelser. Ifølge sagnet lå bondegården oprindeligt ved Kúrdalur, men blev i 1772 flyttet til dets nuværende placering af bonden, der på dette tidspunkt havde overtaget gården.

 

Åbningstider >

Find vej >

 


Souvenir shop

Eksklusive håndlavede souvenirs, bøger og mindeværdige ting.

 
 

åbningstider

 
PERMANENT UDSTILLING
 

1. mai - 30. september


1. oKTOBER - 30. APRIL


FRILUFTSMUSEUM
 

15. mai - 15. september


 
 

ENTRÉPRISER

 

 

Find vej

map.png